De leeftijd van Dirk van der Meer is gelijk aan die van Donald Duck Weekblad in Nederland: “Toen ik tien jaar was,
maakte ik mijn eerste stripverhaaltje over twee kikkers: Kik en Dril gaan op reis. Later, als leraar basisonderwijs, was de tekenles favoriet. Naast mijn werk maakte ik wekelijks voor een huis-aan-huis krant de strip Jan Hen. Van het onderwijs kon ik een overstap maken naar Het Nederlands Stripmuseum in Groningen. Een baan met fijne collega’s en natuurlijk veel strips! Tegenwoordig ben ik bezig met het zelf bedenken en tekenen van stripverhalen. Grote voorbeelden zijn Jan van Haasteren, Jacovitti en Peter de Smet. Tijdens de actie Kunstenaars in de cel van Leeuwarden Culturele Hoofdstad heb ik in tien dagen tijd het verhaal Circus Mikkenie van Havank verstript. En nu is er de battle in de StripGlossy! Spannend! Ik hoop dat mijn strip jou veel kijk- en leesplezier geeft.
Stem op mij!!!”

Stem op Dirk door een reactie hieronder te plaatsen. De stemmen moeten eerst worden goedgekeurd, dus het kan zijn dat het een dag duurt voor dat de reactie zichtbaar is.