Speciaal voor de leden van De Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) biedt de StripGlossy een extra korting aan op een StripGlossy abonnement*. Een lid van de BNO krijgt 45% korting en betaalt dan slechts 4,95 euro per nummer i.p.v. de normale winkelprijs van 8,95 euro. Bovendien ontvangen de leden extra uitgaven die enkel verkrijgbaar zijn voor abonnees en wordt de glossy in Nederland en België zonder verzendkosten toegestuurd.

StripGlossy is het grootste en dikste stripblad van Nederland en richt zich vooral op volwassenen met exclusieve interviews, fotoreportages en heel veel strips uit binnen- en buitenland. De glossy verschijnt viermaal per jaar en in elk nummer is een stripmaker gasthoofdredacteur die een deel van de inhoud bepaalt, waaronder de cover. Hierdoor biedt de glossy een grote diversiteit aan van stijlen en genres en is elk nummer weer een verrassing.

Klik hier voor een abonnement.

BNO ondersteunt ontwerpers en ontwerpbureaus in hun werk en carrière. Zij zetten zich in voor de professionalisering en promotie van de Nederlandse ontwerpsector. Het is  de grootste beroepsorganisatie van ontwerpers in Nederland en lid worden biedt vele voordelen, zoals: juridisch en zakelijk advies op maat; groot aanbod voorbeelddocumenten; events en trainingen en je ontvangt Dutch Designers Magazine. Lid worden van de BNO? Klik hier.

*Abonnementen zijn tot schriftelijke wederopzegging met een opzegtermijn van 3 maanden.